Altea proporciona personal qualificat per a la cura de les persones majors i per a la cura dels teus familiars.

El nostre servei d’atenció a les persones grans a la llar per personal qualificat i eficient es reforça amb el tractament humà i de confiança adequat per al millor benestar i la millor qualitat de vida.

Les famílies no sempre són capaces de cuidar dels seus pares. Per això oferim al servei d’atenció a les persones majors d’Altea que tranquil·litzi a les famílies i permeti que les persones majors siguin cuidades i curades en la seva pròpia llar. Amb professionalitat, proximitat i seguretat.

Altea t’ajuda aparellant-te amb la persona adequada per cuidar la teva família, tant si és per hores, contínuament o a temps complet.

Sempre li prestem l’atenció personalitzada que vostè necessita, en lloc de solucions estandarditzades. Contacteu amb nosaltres.
Vigilem constantment al pacient per a identificar les seves necessitats i proporcionar-los l’assistència i atenció que necessiten.
Som responsables de promoure hàbits d’estil de vida saludables per a millorar la qualitat de vida i el benestar dels qui cuidem.
Supervisem i controlem el temps òptim de descans i son de l’individu, garantint la seva seguretat i benestar en tot moment.
Estem a càrrec de preparar i lliurar els aliments que el seu membre de la família necessita per al control i la gestió de tota mena de dietes.
Atenem i fomentem les necessitats d’higiene personal diària de cada persona amb la màxima eficiència i tracte humà.
Altea t’ajuda aparellant-te amb la persona adequada per cuidar la teva família, tant si és per hores, contínuament o a temps complet. Tant durant el dia com a la nit.
Avaluem els seus requisits i els assessorem sobre la millor solució per a la seva situació específica.

Sempre a casa, sempre amb tu.

    * Obligatori

    Empresa autorizada por el Departament de Treball , Afers Socials i Families, de la Generalitat de Catalunya
    Entidad registrada nº : S 09225