«Altea serveis d’atenció domiciliaria S.L.» és una empresa d’atenció domiciliària acreditada per la Generalitat de Catalunya fundada en el 2009.

Altea neix amb Rosario Aguilar, la seva fundadora. Ella és l’encarregada de realitzar els primers serveis com a única treballadora. En poc temps es van anant incorporant noves empleades i nous treballadors. Amb un creixement lent, però consolidat. El resultat de tots aquests anys és el dia a dia del nostre treball.

Altea ofereix un servei únic i personalitzat per a cada cas, els 365 dies de l’any i les 24 h del dia.

Els serveis d’atenció domiciliaria d’Altea, van dirigits a les persones que per qualsevol circumstància presenta una limitació d’autonomia o dependència. Persones que es veuen limitades per a la realització de les activitats bàsiques de la seva vida diària o per a persones que necessiten simplement no sentir-se soles.

Oferim un Servei d’atenció integral i personalitzat al teu domicili. L’equip d’Altea està format per més de 40 professionals dedicats al benestar i les cures de la llar.

Entre tots ells complim amplis coneixements en les àrees de:

– Infermeria
– Treballadora Familiar
– Auxiliar de la Llar
– Acompanyaments fora del domicili

Així mateix, tenim assistent social en col·laboració directa i treballem de la mà amb diversos ajuntaments de tot el Baix Llobregat i el Barcelonès.

Els nostres professionals són el millor actiu del servei d’atenció integral i personalitzat que Altea ofereix.

Altea integra en tots els seus serveis un compromís amb les persones en totes les etapes de la vida.
Destinem i aportem la nostra experiència, coneixements, professionalitat i recursos per assegurar i garantir uns serveis per generar canvis i millorar la qualitat de vida de les persones.

Treballem conjuntament amb les famílies, informen de tot el que fem als domicilis i qualsevol canvi ho notifiquem. Si els usuaris no tenen familiars treballem conjuntament amb els serveis socials.


Altea sempre a casa, sempre amb tu.

Sedi central i Oficines administratives de Altea serveis d'atenció domiciliaria S.L.

Sedi central i Oficines administratives de Altea serveis d’atenció domiciliaria S.L.

Formulari de contacte:

    * Obligatori

    Empresa autorizada por el Departament de Treball , Afers Socials i Families, de la Generalitat de Catalunya
    Entidad registrada nº : S 09225